Vloerisolatie

vloerisolatieWarmte trekt ook weg door de spleten in uw vloer en dat voelt u ook in uw portemonnee, of zelfs aan uw lichaam. Het kan namelijk zo zijn dat u ook last heeft van koude voeten. Met het aanleggen van vloerisolatie kunt u ongeveer 15% aan warmte besparen. Als u de kosten van het aanleggen van de vloer heeft, kunt u inschatten wanneer u de isolatie heeft terugverdient. Normaal gesproken zal dat ongeveer 2 tot 5 jaar duren.

Om een vloer te isoleren moet u wel beschikken over een kruipruimte. Isolatiemateriaal, zoals Pur, wordt aan de onderkant van uw vloer gespoten. Beschikt u niet over een kruipruimte, dan is de oplossing om een isolatie laag onder uw bestaande vloer of uw nieuwe vloer te leggen.

Specialisten op het gebied van vloerisolatie zijn uiteraard de isolatiebedrijven zelf. Als u ergens niet zeker over bent, kunt u het beste om een adviseur vragen bij een isolatiebedrijf.

Ervaringen van andere bezoekers

Snel en goedkoop!
"Dankzij jullie goede service heb ik veel tijd en geld bespaard. Het desbetreffende isolatiebedrijf heeft voor ons uitstekend de vloer geisoleerd. Ik kan het iedereen aanraden!"
Toegevoegd: D. van Pakken, Amsterdam (1-08-2012)
Waardering: 4/5

Enorm geholpen door deze website!
"Via isolatiewerken.nl heb ik goed verschillende offertes kunnen vergelijken. Door het desbetreffende isolatiebedrijf heb ik mijn vloer laten isoleren. Nu heb ik geen koude voeten meer. Super!!!"
Toegevoegd: D. Dirksen, Zeist (18-07-2012)
Waardering: 3/5

Vloerisolatie is een enorme verbetering
"Via isolatiewerken.nl heb ik een isolatiebedrijf mijn gehele vloer laten isoleren. Het resultaat is geweldig!"
Toegevoegd: E. Wiersma, Utrecht (08-07-2012)
Waardering: 4/5

 

Voordelen van het aanleggen van vloerisolatie

De voordelen van het aanleggen van vloerisolatie:

  • Besparen van warmte
  • Zuiniger met de beschikbare energie kunnen omgaan
  • Milieuvriendelijk

Veelgestelde vragen

Als ik 15% warmte kan besparen, hoeveel geld bespaar ik dan?
Dit is o.a. afhankelijk van de kosten van uw vloerisolatie. Daarnaast hoeft het niet zo te zijn, dat u de verwarming ook 10-20% minder hoog hoeft te zetten. De 15% is dus niet direct om te rekenen in kostenbesparing.

Ik heb een kleine kruipruimte en kan daar nauwelijks in terecht. Wat nu?
In dat geval kunt u isolatie op de bovenkant van de vloer aanleggen. Er wordt echter meer warmte 'vastgehouden' met vloerisolatie aan de onderkant van de vloer.

De website isolatiewerken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van isolatiebedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van isolatiebedrijven:

Bent u er al over uit? Vraag hier direct gratis offertes aan voor uw isolatie.

Bent u een isolatiebedrijf?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!