Gevelisolatie

Gevelisolatie wordt vanaf de tachtiger jaren standaard in ieder nieuwbouw huis aangebracht. Met het aanbrengen van gevelisolatie kan warmte en energie worden bespaard. Er zijn twee manieren om gevelisolatie toe te passen:

  • Spouwmuur: Hiermee wordt de isolatie zowel buiten als binnen aangebracht. In de muur zelf wordt tevens een kleine ruimte gereserveerd, wat ook wel de 'spouw' wordt genoemd. In deze ruimte wordt isolerend materiaal gevoegd.

  • Binnen of buiten: Isolatie kan aan de buiten- of binnenzijde van een muur worden aangebracht. De binnenzijde levert minder energiebesparing op, maar is goedkoper toe te passen.

Ervaringen van andere bezoekers

Snel en goed geprijsd!
"Nadat een gespecialiseerd isolatiebedrijf mijn gevel geisoleerd heeft is het verschil al aanzielijk te merken in onze gas kosten."
Toegevoegd: G. van Uden, Limburg (06-07-2012)
Waardering: 4/5

Uitstekend geholpen
"Via isolatiewerken.nl heb ik een uitstekend isolatiebedrijf gevonden die mijn gevel geisoleerd heeft. Ik kreeg 5 offertes en heb de beste eruit gekozen. Ik ben er heel erg blij mee!!"
Toegevoegd: D. Stam, Haarlem (13-08-2012)
Waardering: 3/5

Goed geisoleerd!
"Via jullie vergelijkingssite heben wij zo het juiste isolatiebedrijf gevonden die voor ons de gevel heeft geisoleerd. Het is netjes gedaan. En de kosten vielen mee."
Toegevoegd: D. Wieden, Doorn (02-08-2012)
Waardering: 3/5

 

Voordelen van het aanleggen van vloerisolatie

De voordelen van het aanleggen van vloerisolatie:

  • Minder geluidsoverlast
  • Zuiniger omgaan met de warmte en energie
  • Minder belastend voor het milieu

Veelgestelde vragen

Mijn huis heeft geen gevelisolatie en dat wil ik wel graag aanbrengen. Waar kan ik de isolatie het beste aanbrengen?
De technische mogelijkheden die uw huidige huis te bieden heeft, kunt u het beste door een isolatiebedrijf laten bekijken. Als er voldoende mogelijkheden zijn, dan kunt u het beste gevelisolatie aan de buitenzijde aanbrengen. Wel kan het zijn dat daar een vergunning voor nodig is.

Heb ik al gevelisolatie?
Na ongeveer 1976 zijn alle nieuwbouw woningen in Nederland voorzien van gevelisolatie. U kunt eventueel een aannemer of isolatiebedrijf laten kijken naar uw woning.

De website isolatiewerken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van isolatiebedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van isolatiebedrijven:

Bent u er al over uit? Vraag hier direct gratis offertes aan voor uw isolatie.

Bent u een isolatiebedrijf?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!