Dakisolatie

dakisolatieOngeveer 35% van de warmte verlaat uw woning via het dak (warmte stijgt namelijk op). Uiteraard kunt u dit verminderen door isolatiemateriaal aan te brengen. Dit kan op zowel de binnen- als de buitenkant van het dak. Met het isoleren van uw dak verbeterd u aanzienlijk het wooncomfort doordat bijvoorbeeld een zolder leefbaar wordt. Daken worden voornamelijk geïsoleerd met glas- en steenwol, kieren met Pur schuim.

Condensvorming
Dak isolatie aanbrengen kunt u het beste aan een isolatiebedrijf overlaten. U moet namelijk op passen dat er geen condensvorming optreed. Dit gebeurd wanneer u het isolatie materiaal verkeerd aanbrengt. Door isolatiemateriaal verkeerd aan te brengen kan het zijn dat het niet voldoende ventileert. Hierdoor bestaat het gevaar dat er schimmels en rotting op treed aan uw dak constructie.

Let er op dat u kieren en gaten tegen gaat
Voor een optimaal resultaat is het van belang dat u een dampremmende folie aanbrengt tegen het isolatie materiaal aan de binnen zijde. Dit folie zit over het algemeen al verwerkt in het standaard isolatie materiaal. Let er op dat de dampremmende laag altijd aan de warme kant zit van het isolatiemateriaal.

Ervaringen van andere bezoekers

Goed isolatiebedrijf
"Via isolatiewerken.nl heb ik een isolatiebedrijf gevonden die voor de hele buurt de dakisolatie heeft verzorgd. Wij zijn erg blij met het resultaat."
Toegevoegd: G. van der rijk, Middelburg (28-07-2012)
Waardering: 4/5

Goede service.
"Dankzij jullie goede service heb ik een uitstekend isolatiebedrijf gevonden die mijn dak volledig heeft geisoleerd. Ik ben jullie vergelijkingssite zeer dankbaar."
Toegevoegd: T. van Bodenman, Tillburg (10-08-2012)
Waardering: 4/5

Uitstekend vergelijken!
"Via jullie vergelijkingssite heb ik zeer snel een isolatiebedrijf gevonden die de gehele dakisolatie voor zowel het puntdak als het platdak heeft verzorgd. Ik kreeg 5 offertes en heb de beste eruit gekozen."
Toegevoegd: J. Hansma, Breda (04-08-2012)
Waardering: 3/5

Voordelen van het aanleggen van dakisolatie

  • Door het isoleren van uw dak creëert u op zolder een fijner leef comfort.
  • Wanneer u dampremmend folie aanbrengt en de kieren goed dicht maakt verminderd u aanzienlijk het binnen dringen van stof via het dak.
  • Het aanbrengen van isolatiemateriaal scheelt ook enorm in het geluid van windgeruis.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om mijn dak te laten isoleren?
De kosten van het laten isoleren van uw huis is volledig afhankelijk van de grote van uw dak.

Wat bespaar ik maandelijks op mijn gas kosten?
Ook dit is afhankelijk van hoe de rest van uw huis geïsoleerd is. Over het algemeen is het zeer goed merkbaar op uw gas kosten.

Is het aan te bevelen om zelf mij dakisolatie aan te leggen?
Zoals beschreven in het kopje 'condens vorming' dient u er goed op te letten of u op de juiste manier isoleert. Laat u dus informeren door een gespecialiseerd isolatiebedrijf om uiteindelijk rotting aan uw dakconstructie te voorkomen.

De website isolatiewerken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van isolatiebedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van isolatiebedrijven:

Bent u er al over uit? Vraag hier direct gratis offertes aan voor uw isolatie.

Bent u een isolatiebedrijf?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!